0-24  ›  +36 30 929 7006

Betörés utáni helyreállítás

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Biztibuk hevederzár szerelés és Betörésvédelem

A bejárati ajtók többpontos "biztonsági" zárjai a legtöbb esetben téves biztonságérzetet keltenek. Ennek okán egyre könnyebb dolguk van a betörőknek...
Biztibuk hevederzár szerelés és Betörésvédelem

Zárszervizünk több mint 20 éve szereli és szervizeli a BIZTIBUK típusú hevederzárakat.

Az "ajtógyártó" minden esetben arra törekszik, hogy az eladáshoz kizárólag a szükséges-elégséges műszaki tartalmat építse be az általa gyártott ajtóba. Így még megveszi az ügyfél, mert nem lesz túl drága és a gyártónak is megmarad a kellő nyeresége, mert nem épít be komoly műszaki tartalommal rendelkező termékeket a nyílászáróba. Az ügyfél persze meg van bizonyosodva a biztonsága felől, hiszen a szép új ajtóban többpontos biztonsági zár van.

 

Zárszervizesként objektív tapasztalattal rendelkezünk arról, hogy betörésvédelmi szempontból mit ér egyik-másik ajtó, egyik-másik "biztonsági" zár. Általánosságban kijelethetjük, hogy a legtöbb új ajtóval (kifejezetten a műanyag és fa szerkezetűajtókkal) beépítés után, biztonságtechnikai szempontból foglalkozni kell. Ha a "kínai biztonsági ajtóra" gondolunk, akkor pláne van feladata a biztonságtechnikai szerelőnknek, hiába az acél szerkezet és a többpontos zár!!!

 

Mire való a hevederzár?

Az egyik leguniverzálisabb és leghatékonyabb betörésvédelmi eszköz a hevederzár. Ár-érték arányban mi a Biztibuk típust tekintjük a legjobbnak. Egyes szerelők üzletszerűen másolják a Biztibuk megoldásait és annak védett márkanevét használják saját, gyengébb műszaki tartalmú portákájuk értékesítéséhez, ami csak tovább erősíti a Márka iránti hűségünket.

 

A hevederzár elsődleges feladata az ajtó befeszítésvédelme, amely a legkevesebb szakértelmet igénylő behatolási módszer.

Bár a Biztibuk típusú hevederzár kifejezetten esztétikus a forgalomban lévő sok társához képest, mégis sokan óczkodnak tőle, mert nagy és látszik, hiszen az ajtóra van felszerelve.

Ennek okán a gyártó készített egy hasonló műszaki tartalmú, de méretében sokkal kisebb terméket, Biztibuk SP márkanéven, amely cégünknél már elérhető.

Amennyiben Önt egyéb megoldás érdekli bejárati ajtajának megerősítésével kapcsolatban, úgy állunk rendelkezésére magas biztonsági szintű zárbetéteinkkel, megerősített törésvédő pajzzsainkkkal, Biztibuk, Mottura és Abus befeszítésgátlóinkkal.